Adrijana Cvrtila je u srijedu objavila status na svom Facebook profilu kako su protiv nje podnijeli kaznene prijave. 

Foto : hr-vjesnik
Foto : hr-vjesnik

Babić je podnio šest kaznenih prijava, jednu bivši predsjednik Gradskog Vijeća Davor Kljakić, jednu podpredsjednik Gradskog Vijeća Kutine Dražen Kiderman i jednu bivši oporbeni vijećnik Darko Kousek.

Foto : hr-vjesnik
Foto : hr-vjesnik
Foto : hr-vjesnik

Zviždačica Adrijana Cvrtila ekskluzivno je istupila za 24sata kao tadašnja direktorica komunalne tvrtke Eko Moslavina, i opisala kako je godinama, pod pritiskom Zlatka Babića gradonačelnika Kutine i sad uhićene ekipe, morala zapošljavati podobne i podizati im plaće te kako su se preko zaposlenja u javnoj firmi kupovali vijećnici koji su bili potrebni za podršku Babiću i njegovu koalicijskom partneru HSLS-u, kojim je donedavno ravnao također uhićeni Davor Kljakić bivši predsjednik Gradskog Vijeća.

Foto : hr-vjesnik
Foto : hr-vjesnik

Cvrtila je u srijedu objavila status na svom Facebook profilu kako su protiv nje podnijeli kaznene prijave. Babić je podnio šest kaznenih prijava, jednu bivši predsjednik Gradskog Vijeća Davor Kljakić, jednu podpredsjednik Gradskog Vijeća Kutine Dražen Kiderman i jednu bivši oporbeni vijećnik Darko Kousek.

Njenu objavu prenosimo u cijelosti

Foto : hr-vjesnik

OVO JE SRAMOTA HRVATSKE!

Upravo sam utvrdila da je protiv mene podnešeno 9 kaznenih prijava po članku 149 stavku 1.i 2. Kaznenog zakona za kazneno djelo klevete. Gradonačelnik Kutine je podnio 6 kaznenih prijava, zatim jednu bivši predsjednik Gradskog Vijeća, jednu potpredsjednik Gradskog Vijeća Kutine i jednu bivši oporbeni vijećnik.

Ovo je doista sramotno i poražavajuće za sve ljude koji se bore protiv korupcije i nepravde.

Zamislite samo da idem 3 puta po svakom kaznenom postupku na Općinski sud u Sisak to je bar 27 odlazaka na kazneni sud.

Doista obeshrabrujuće!

Neznam što reći , a akteri su u istražnom zatvoru , a kazneno su me prijavili za KLEVETU!?!?

Foto : hr-vjesnik

Uskok ističe i slučaj Darka Kouseka, već zaposlenog u Eko Moslavini, s kojim je Babić dogovorio da će mu u dva navrata osigurati povećanje plaće u zamjenu za glas na vijeću. Kousek je, sjetimo se i toga, nakon razgovora s novinarom 24sata odjurio kod Cvrtile i sve joj priznao, ne znajući da je ona zviždačica i da snima i taj razgovor.

Foto : hr-vjesnik

Autor : redakcija hr-vjesnik