Adrijanu Cvrtilu su smijenili s mjesta direktorice, a kako se sad čini, ostat će i bez drugog radnog mjesta u kutinskoj tvrtki Eko Moslavina.

Foto : hr-vjesnik

Zviždačica Adrijana Cvrtila, koja je uz pomoć 24sata razotkrila aferu u kutinskoj tvrtki Eko Moslavina, objavila je da ista tvrtka namjerava ukinuti njeno radno mjesto. 

Podsjetimo, Cvrtila je u rujnu prošle godine ekskluzivno istupila za ovaj medij s ispovijestima o uhljebljivanjima i korupciji u Eko Moslavini. Tada je još bila direktorica firme, a njen istup kroz seriju naših istraživačkih tekstova naposljetku je doveo do uhićenja glavnih aktera: gradonačelnika Kutine Zlatka Babića

Foto : hr-vjesnik

te Davora Kljakića,

Foto : hr-vjesnik

Dražena Kindermana

Foto : hr-vjesnik

i Darka Kouseka.

Foto : hr-vjesnik

Većina ih je još uvijek u istražnom zatvoru.

Cvrtilu su, ironično, na Dan borbe protiv korupcije smijenili s mjesta direktorice, uhićeni akteri su u međuvremenu podnijeli kaznene prijave protiv nje, a kako se sad čini, ostat će i bez drugog radnog mjesta. 

Foto: Adrijana Cvrtila

Prenosimo njenu objavu:

“OTKAZ ZA 8 DANA ?
Danas je novi direktor Eko Moslavine d.o.o. objavio na oglasnoj ploči da ukida moje radno mjesto “Voditelj razvoja i zaštite okoliša” na koje me je bio dužan rasporediti prema ugovoru o radu direktora, nakon što su me smjenili sa mjesta direktora Eko Moslavine d.o.o. , a sve zato što sam kazneno prijavila gradonačelnika Kutine (koji je izabrao novog direktora 09.12.2021) za kazneno djelo te je isti od 15.12.2021.u istražnom zatvoru zajedno sa bivšim predsjednikom Gradskog Vijeća Kutina, bivšim vijećnikom i sada već puštenim podpredsjednikom GV Kutina.

Revanšizam i osveta su jedini razlozi zbog čega me se šikanira i diskriminira i zbog čega mi se uskratilo pravo na rad.

Pozivam sve vas koji me podržavate, pozivam predstavnike medija , da svi zajedno dođete dana 11.01.2022.(utorak) od 11h do 13h na promotivnu akciju protiv nezakonitosti koju će provoditi Udruga Veronika Vere ispred sjedišta Eko Moslavine d.o.o. na adresi Zagrebačka 1 – Kutina te tako pomognete u borbi protiv nepravde i nezakonitog postupanja političara koja se svakodnevno dešava u našem okruženju”, napisala je Cvrtila.

Foto : hr-vjesnik

Autor : redakcija hr-vjesnik