Izvor slike: Variety

Slavni američki filmski i televizijski glumac i veliki ljubitelj žena Charlie Sheen, pravog imena Carlos Estevez, danas slavi 55. rođendan.

Prije pet godina je u poznatom NBC-jevom Today showu priznao da je zaražen HIV-om, a to je saznao 4 godine prije nego je otkrio javnosti.

U te su ga četiri godine ucjenjivali razni poznanici i prostitutke te je njihovu šutnju platio ukupno 10 milijuna dolara, što je oko 65 milijuna kuna.

U braku je bio tri puta, svaki put s kolegicama iz branše. Godinu dana je potrajala njegova idila s glumicom Donnom Peele, od 1995. do 1996. godine.

Od 2002. do 2006. godine je trajao njegov brak s Denise Richards, a dvije godine nakon raspada ovog braka je oženio Brooke Mueller. U braku su uspjeli izdržati tri godine.

Denise je jednom prilikom otkrila kako je Charlie na večeru povodom Dana zahvalnosti doveo prostitutku, ali nije je htio uvesti u kuću pa ju je ostavio da ga pričeka u automobilu na prilaz dok on pojede. Denise se sažalila nad njom i pozvala je da sjedne s njima za stol.

Charlie se zbog pretjeranog konzumiranja alkohola i droga odlučio na okretanje nove stranice u životu. Odrekao se poroka i odlučio poraditi na sebi, a najavljivao je i novu karijeru, onu životnog trenera.

AUTOR: Dnevno.hr