Izvor slike: Miroslav Škoro

Domovinski pokret na parlamentarne izbore 2020. ide pod sloganom ‘‘Zato što svoje volim”, poznatim stihom iz pjesme Miroslava Škore ”Sude mi”.

Tim povodom Miroslav Škoro se obratio i putem društvenih mreža te je ukratko predstavio ključne točke programa.

“Vrijeme je iznošenja izbornih programa i obećanja, i kao što vidite, neki imaju po nekoliko stotina stranica, jako puno točaka i sve skupa se pretvorilo u natjecanje u laganju i u onoj disciplini ‘što nas košta opet obećat?’”, pojasnio je Škoro.

“Domovinski pokret može jedino svim Hrvaticama i Hrvatima jamčiti, recimo, put na Mjesec s punim pansionom, jer sve je drugo zauzeto”.

“Domovinskom pokretu je u središtu svih politika hrvatski čovjek, obitelj i domovina, i nikada neće dati svoje vode, zemlju i šume.”

“Stoga, zato što svoje volimo, nećemo lagati, varati i krasti. Zato što svoje volimo, pustit ćemo policiji da radi svoj posao, DORH-u da diže optužnice i sucima da sude po zakonu. Zato što svoje volimo, omogućit ćemo zdravu poduzetničku klimu, zapošljavanje po sposobnosti i stvaranje uvjeta za povratak u Republiku Hrvatsku”, poručio je Škoro.

Osim toga, Domovinski pokret neće dopustiti zlostavljanje ugroženih skupina, vladanje državom putem žetončića i pogodovanje etno biznismenima. Brinut će se o djeci i mladima, braniteljima i umirovljenicima.

“Zato što svoje volimo, potaknut ćemo rješavanje pitanja nestalih, graničnih sporova i zakona o izborima i referendumima. Zato što svoje volimo, za sve ćemo putem referenduma pitati hrvatski narod i ako treba odstupit ćemo, podnijeti ostavke i raspisati nove izbore“, zaključio je Škoro svoje izlaganje.

AUTOR: Dnevno.hr