Izvor slike: Zagreb.info

Dok je cijela glazbena industrija ove godine uglavnom utihnula, miljenici hrvatske publike Zaprešić Boysi iskoristili su vrijeme pandemije na najbolji mogući način – za snimanje nove pjesme i videospota zvučnog imena ‘Moj Vukovar’, koja za njih, kako kažu – ima posebno značenje.

Da nije riječ o još jednoj pjesmi u nizu, dečki odmah priznaju i kažu kako su dugo čekali pravi trenutak za predstavljanje najposebnijih stihova u karijeri.

– Ovo je definitivno naša najemotivnija pjesma do sada. Pjesma najosjetljivije tematike koja budi najdublje emocije. Rekao bih, izaziva svojevrstan cunami emocija. Sama ideja da pjesmu posvetimo Vukovaru jako je stara. Ove smo se godine konačno ohrabrili i nakon stvaranja, tim autora je zaključio kako je ovo dovoljno dobro. Pjesma je to kojom će se moći ponositi svaki Vukovarac, dostojna Grada heroja te prije svega pjesma koju će obitelji žrtava toga grada i svih drugih koji su poginuli u obrani Vukovara poslušati s ponosom. Zato i nije slučajno da pjesmu objavljujemo uoči tužne obljetnice 18. studenoga – poručuje Marko Novosel.

Izvor: YouTube

AUTOR: HR-vjesnik