Ministar Vili Beroš na Twitteru se u nedjelju poslijepodne požalio na neugodno iskustvo u jednom kafiću na Jadranu. Naime, konobarici je rekao da stavi masku, no ona ga nije poslušala. Demonstrativno je ustao i otišao. Svjedoci govore da se derao na konobaricu, što ministar demantira. Neki kažu da nije podmirio račun do kraja. Umjesto 22 ostavio je, kažu, 20 kuna.

“Ostavili smo 22 kune, potpuno jasno, i otišli. Tko god tvrdi da nismo ostavili novac, tužit ću ga jer ja nisam imao sitnog pa je moja supruga izvadila dvije kune u komadu”, napomenuo je Beroš.

No dogodio se obrat u priči. Voditelj zadarskog Stožera civilne zaštite kaže – on je bio taj koji je Beroševu računu dodao dvije kune. 

Mate Lukić voditelj zadarskog Stožera civilne govori da je dodao dvije kune koje su nedostajale kako konobarice ne bi imale problema s inspekcijom. ”Mi smo došli obaviti nadzor. Konobarice su kazale da nedostaju dvije kune koje sam im ja onda dao. Samo sam im htio olakšati, znam da je Porezna uprava nemilosrdna”, pojasnio je Lukić.