Prije više od deset dana u Beogradu nestao je Matej Periš (27). Potraga je danas ušla u deseti dan, no bez konkretnih rezultata.

Foto : PIXSELL MUP

Mnogo je nepoznanica u slučaju Matejeva nestanka, no zna se što je bila zadnja poruka koju je Matej uputio svojoj djevojci Sanji, koja je u to vrijeme bila u Splitu.

Njemu se mobitel navodno ugasio oko 23 sata, kada mu se ispraznila baterija, a oko 21:30 poslao joj je, kako je Sanja ispričala za Kurir, posljednju poruku, i to video.

“Na tom videu koji mi je poslao vidjele su se tri boce vina, ali njih je sedmorica. Vidjelo se da su neki pili crno vino, neki bijelo, atmosfera je bila vesela. Sjedili su, čekali su večeru, ništa posebno”, opisala je Matejeva djevojka. 

Ispričala je da je poruku vidjela tek kasnije i onda na nju odgovorila, no Matejev odgovor nikada nije stigao.

“Meni se bio ugasio mobitel, a bila sam na poslu. Kada sam oko ponoći došla kući, odgovorila sam mu na tu poruku i otišla spavati. Probudila sam se u sedam ujutro i vidim da mi nije poslao poruku za laku noć kada je došao iz grada, što on uvijek radi. Vidim nema ništa. Poslala sam mu poruku tada: ‘Jel sve ok?’, a odgovora nema”, ispričala je Sanja.

Autor : M.M.