VIDEO Grmoja vikao, udarao rukom o stol, srušio bocu, digao se i otišao sa sastanka

Mostov Nikola Grmoja napustio je sjednicu Odbora za gospodarstvo na kojoj je tema bila poslovanje Ine.

Grmoja nije na sjednici bio od početka, uključio se naknadno.

“Ja slušam ovu raspravu. Nisam bio otpočetka na ovoj raspravi, bio sam u Petrinji na Danu branitelja grada Petrinje. 598 branitelja i civila je dalo svoj život u tom malom gradu za ovu zemlju. 598”, počeo je Grmoja.

I kaže kolega Vukas “vi ne znate što radite i vi nam ne trebate takvi”. Ja kažem “vi znate što radite i vi ste tu postavljeni da zatvarate oči i da nikog ne kontrolirate. A onda kada nešto izađe, tada će oprati ruke od vas, tada će reći da vas ne poznaju i stavit će nekog drugog da ponovno zatvori oči”.

Galamio pa napustio sjednicu

Meni nije bitno što se krade novac jer znam da kradete. Meni je puno gore to da tamo gdje su u pitanju nacionalni interesi, čak ni tu, dakle, se ne možete suzdržati. Je li moguće da u Ini, mi se tamo borimo s Mađarima u najvažnijoj energetskoj kompaniji, i da mi tamo, bar tamo, ne postavimo ljude s integritetom koje Mađari ne mogu kupiti”, rekao je.

“Nama je sada ova vlada u upravu Ine imenovala Niku Dalića, jedinog bivšeg člana uprave koji nije svjedočio u korist Hrvatske na arbitraži. Imenovala je Markotića koji je primao naloge od MOL-a. MOL-ov čovjek sada sjedi da brani hrvatske interese u upravi Ine. Pa kako vas nije sramota? Pa ljudi su ginuli za ovu zemlju”, vikao je Grmoja na kraju.

Govoreći to, Grmoja je udario šakom o klupu s koje se srušila boca s vodom. Onda je još jednom udario, uzeo mobitel, digao se i otišao.

Autor : redakcija hr-vjesnik