Izvor: tportal.hr

Izvor slike: Tportal

Janko Popović Volarić, domaći 40-godišnji glumac, uhvaćen je na ‘špici’. Međutim, da ne bi bilo zabune, Janko nije prekršio pravila izolacije i okupljanja, ‘špica’ je njegovo dvorište, a društvo su mu pravile figurice koje je poslagao oko sebe.

Svaka od figurica imala je svoje mjesto, a Janko se pobrinuo i da svaka ima i svoje piće po izboru. ‘Cvjetni trg, proljeće, kava s frendovima’, kratko je napisao Janko ispod fotografije. Mnogi obožavatelji su mu se javili u komentarima i poručili mu kako ih je na smijao, a bilo je i zanimljivih primjedbi: ‘A mi te čekali na Zrinjevcu’, našalila se jedna pratiteljica.

Izvor slike: Instagram

Inače, Janko je dan kasnije objavio i novu fotografiju kao svojevrsni nastavak priče. Postava je jednaka, figurice su se okupile na kavi, a glumac se pojavio u nešto ‘starijem’ izdanju. ‘Cvjetni trg, proljeće, kava s frendovima… 2. dio (2048. godine)’, napisao je na svojem profilu.

Izvor slike: Instagram

Osim što ispija kavu s prijateljima, Janko dane provodi i u prirodi s novom djevojkom. Prije dva tjedna, rođendan je tako proslavio planinareći sa svojom boljom polovicom. Da je nakon propalog braka i dvije kraće veze ponovno pronašao sreću, prvi puta je pokazao upravo na društvenim mrežama Nakon Nove godine. Ubrzo se doznalo da je riječ o Petri Švađumović i da se bavi fitnesom.