U nacionalnoj evidenciji nestalih osoba MUP-a RH u posljednjih nekoliko dana prijavljeni su nestanci dviju osoba – Dragana Marića (41) iz Zagreba te Angele Jurčević (43) iz Splita.

FOTO : NESTALI. HR

Nestanak Dragana Marića (41) iz Zagreba je prijavljen 5. siječnja 2022. U trenutku nestanka osoba je bila odjevena u sivu zimsku jaknu, crni donji dio trenirke i tamnoplave tenisice sa zelenim vezicama. 

Visok je 170 centimetara. Jače je tjelesne građe, kosa mu je crna i gusta, a oči smeđe. 

“U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi, molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese [email protected]”, objavljeno je.

Obitelj moli za pomoć

Supruga nestalog Dragana objavila je na Facebooku poziv za pomoć.

“Molim vas za pomoć, ako ga je itko vidio ili ima korisnu informaciju, da se javi na broj 091/2703-986 ili na 192. Nestao je otac četvero djece, zadnji put viđen na Savskom mostu.

Prilikom nestanka bio je odjeven u sivu zimsku jaknu, svijetlo sivih rukava i leđa. Crna trenirka i tamno plave tenisice zelenih vezica. Molim vas dijelite i hvala za svaku informaciju”, objavila je na Facebooku Ivana Marić.

Foto : hr-vjesnik

“Policija je našla njegov mobitel, ali njega nisu. Od ponedjeljka do srijede mobitel je bio ugašen jer sam ga pokušala zvati, dok ga oni u srijedu nisu upalili. Pod velikim je stresom bio zbog posla i situacije u kojoj se nalazimo, ali nije čovjek koji bi samo otišao i ostavio nas. Neki su ga vidjeli u tramvaju, dok sam dobila i poziv da je u ponedjeljak bio na Savskom mostu na fast foodu”, kazala je supruga za 24 sata.

“U ponedjeljak je otišao s djecom u park i bio tamo dva-tri sata. Kada su se vratili doma, on je pričao s nekim na mobitel i doimao se jako nervozan, rekao je da ide u grad i da će se vratiti. Više ga nije bilo”, dodala je.

U Splitu nestala 43-godišnjakinja. Cijelu noć i dan traje potraga na Žnjanu

Jučer je policiji prijavljen nestanak Angele Jurčević (rođena 1978.) koja se udaljila s adrese prebivališta u Splitu.

Nakon zaprimljene prijave o nestanku je obaviješten cjelokupni operativni sastav i policijski službenici su tragali za njom. Traganje za osobom je jutros nastavljeno, a u ovom trenutku policijski službenici pretražuju područje Žnjana, javlja Dalmacija Danas.

43-godišnja Anđela Jurčević visoka je 160 cm, tamnoplave je kose i u trenutku nestanka bila je odjevena u crnu sportsku odjeću i obuću te crni prsluk bez rukava.

“Molimo sve građane koji su uočili osobu naprijed navedenog opisa ili imaju informacije o osobi, da odmah kontaktiraju policiju na broj 192”, poručuju iz policije.

Autor : M.M.