U pucnjavi kod Karlovca jedan mrtav, jedan ranjen. Ubojica uhićen, stižu detalji

U Karlovačkom predgrađu Lemić Brdo došlo je do pucnjave vatrenim oružjem te je policija potvrdila da su na mjestu događaja, da je jedna osoba poginula i jedna ranjena te da je otklonjena svaka daljnja opasnost za građane.

Policija je počinitelja ubojstva i ranjavanja ubrzo pronašla i, kako stoji u kratkom priopćenju, “on je pod nadzorom policije”. U priopćenju stoji da su po dojavi “na mjesto događaja žurno upućeni policijski timovi te je zatečena jedna mrtva i jedna ozlijeđena osoba” i da su ubrzo na terenu, u mjestu Lemić Brdo, pronašli osobu “koja se dovodi u vezu s ovim događajem”.

“Na terenu ne postoji nikakva opasnost za građane i mještane navedenog naselja”, poručeno je. “Na mjestu događaja slijedi daljnje postupanje radi utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja, a nakon utvrđenih činjenica i nadopuna ove informacije.”

Ubojica i ubijeni su u rodbinskoj vezi?

Kako piše Radio Mrežnica, počinitelj ovog zločina je I.P., a ubijeni muškarac je također iz naselja Lemić Brdo. Navodno su počinitelj zločina i žrtva u rodbinskoj vezi.

Prije 24 minute

Čovjek je ubijen u svom dvorištu

Kako Hina neslužbeno doznaje od jednog mještanina, poginuli je S.L., star oko 65 godina te je ubijen u svom dvorištu, a ubio ga je mještanin kojeg zovu Para, za kojeg se govori da je već bio i zatvorski kažnjavan.

Prije 27 minuta

Novi detalji o počinitelju

Počinitelj je stariji muškarac, I.P., nekadašnji lovac i umirovljenik, piše Radio Mrežnica. Navodno je spominjao kolege lovce i prijetio im. Svjedoci s Lemić Brda i mještani kažu da je muškarac bio totalno rastrojen, šetao je po mjestu i pucao.

Ubijen stariji muškarac. Ubojica se predao tek kad su došli specijalci?

Poznat je identitet počinitelja, osoba je s Lemić Brda, a svjedoci javljaju da je želio zapaliti i vlastitu kuću. Radio Mrežnici potvrđeno je da je u sumanutom oružanom pohodu na Lemić Brdu večeras ubijen stariji muškarac.

Počinitelj je također stariji muškarac, koji je uhićen u 20:25, nakon što su na teren stigli pripadnici ATJ-a Lučko.

Ubojica je uhićen

O svemu se oglasila policija.

“Danas nešto prije 18.30 sati policija je zaprimila dojavu o pucnjavi iz vatrenog oružja u naselju Lemić Brdo, grad Karlovac.

Na mjesto događaja žurno su upućeni policijski timovi te je zatečena jedna mrtva i jedna ozlijeđena osoba. Policijski službenici postupanjem na terenu ubrzo su u mjestu Lemić Brdo pronašli osobu koja se dovodi u vezu s ovim događajem te je navedena osoba pod nadzorom policije. Na terenu ne postoji nikakva opasnost za građane i mještane navedenog naselja.

Na mjestu događaja slijedi daljnje postupanje radi utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja, a nakon utvrđenih činjenica i nadopuna ove informacije”, objavila je policija.

Jedan mrtav, a dvojica ranjena?

Neslužbeno se doznaje da je ubijena jedna osoba te da je počinitelj stariji muškarac, umirovljenik. Kako neslužbeno doznaje Radio Mrežnica, uhićen je oko 20:45.

On je večeras pucao iz puškomitraljeza i u svom sumanutom pohodu navodno je ubio jednog muškarca, a dvojicu teško ranio. Pristup Hitnoj pomoći bio je onemogućen jer počinitelj nije dozvoljavao pristup.

Prije sat vremena

Još nije poznato što se točno događa

Što se točno događa, još uvijek nije poznato, no neki su građani po Facebooku objavili upozorenja da je na ovom području večeras sve puno policije te da ima ozlijeđenih osoba. Ono što je sigurno jest da su se čuli hici, neslužbeno doznaje Radio Mrežnica, iz puškomitraljeza.

Autor : redakcija hr-vjesnik