Izvor slike: Radio Sarajevo (screenshot)

Djelatnici zračne luke na Braču nemalo su ostali iznenađeni kada je na njihov otok sletio legendarni boksački prvak Vladimir Kličko, stoga ne čudi što su taj trenutak odmah zabilježili fotoaparatom i preko Facebooka otkrili da je stigao u Hrvatsku.

Nakon vratara Bayerna Manuela Neura i UFC zvijezde Alistaira Overeema, glazbene legende Roda Stewarta, sestara Petre i Tamare Ecclestone, kao i glumca hit serije ‘Kako sam upoznao vašu majku’ Neila Patricka Harrisa, koji je toliko oduševljen Hrvatskom da je na Hvar stigao drugu godinu zaredom, na Jadran je stigao i legendarni boksački prvak Vladimir Kličko.

Da je nekadašnji boksač u Hrvatskoj otkrili su djelatnici zračne luke na otoku Braču, koji su sportsku zvijezdu zamolili za fotografiju za uspomenu, na koju je Kličko bez pogovora pristao.

Izvor slike: Facebook

44-godišnjem boksaču ovo nije prvi dolazak na Brač, budući da je tamo već boravio prije sedam godina, a nije poznato je li s njime stigla i njegova kćerkica Kaya, koju je dobio u vezi s holivudskom glumicom Hayden Panettiere. Nakon što su prekinuli, Kličko je zatražio i dobio skrbništvo nad njihovom djevojčicom. 

AUTOR: Tportal