U drugom krugu izbora za gradonačelnika grada Popovače Josip Mišković je potvrdio i svoj peti mandat zaredom. Čime je ušao u krug najdugovječnijih gradonačelnika u Republici Hrvatskoj.

Novi zamjenik gradonačelnika je Lovro Miklaužić

Josip Mišković – gradonačelnik #sigurnoidemonaprijed

Foto : hr-vjesnik

Prema rezultatima Državnog izbornog povjerenstva u 21 sat Josip Mišković osvojio je 3051 ili 51,69 % glasova na izborima za gradonačelnika Popovače, dok je njegov protukandidat Romano Rosavec dobio 2692 glasa ili 45,64% dok je 2,6% listića bilo nevažećih.

Foto: hr-vjesnik


U svom obraćanju na kraju dobivanja konačnih rezultata novi-stari gradonačelnik Josip Mišković zahvalio glasačima na tome što su prepoznali njegov rad te mu ponovo dali povjerenje. Istaknuo je da je za razliku od dosadašnjih izbornih utrka ova bila izuzetno teška jer se sa druge strane odvijala prljava kampanja puna podmetanja i laži. No i unatoč tome građani su i ovaj put prepoznali rad i sve što je u proteklom periodu učinjeno u gradu Popovači te projekata koji se planiraju u vrijednosti od 200 milijuna kuna. Idemo sigurno naprijed u nove važne projekte za naš grad i sve njegove stanovnike.

Josip Mišković – gradonačelnik #sigurnoidemonaprijed

Josip Mišković: “Idemo sigurno naprijed u nove važne projekte za naš grad i sve njegove stanovnike.”
Josip Mišković – gradonačelnik #sigurnoidemonaprijed