Izvor slike: Futsal Dinamo

Svi koji koriste facebook poznato je da udruga “Dinamo – to smo mi” provodi humanitarnu akciju Vratimo Palčiće u Petrovu, a preko koje svi zaniteresirani na licitažu mogu staviti predmet, a sav prikupljeni novac ide upravo u svrhu po kojoj je akcija i navedena.

Brojni poznati sportaši kao i građani podržali su ovu akciju, a do sada je skupljeno nešto manje od 5 milijuna kuna. Akciju je jučer podržao i nekadašnji međunarodni nogometni sudac Križevčanin Draženko Kovačić, sadašnji UEFA-in kontrolor i tajnik Zajednice športskih udruga Križevci.

Naime, Kovačić je na aukciju stavio dres pokojnog vratara GNK Dinamo i AIK Stockholm Ivana Turine, a kojega je dobio od uprave AIK prilikom utakmice spomenutog kluba u Europskog ligi na kojoj je bio kontrolor.

Izvor slike: Prigorski.hr

Zadnja ponuda iznosi 3100 kuna.

Kovačić je u svojoj objavi napisao: Poštovani, za naše Palčiće na aukciju stavljam dres velikog sportaša i čovjeka koji više nije s nama, Ivana Turine, vratara GNK Dinamo i A.I.K Stockholm. Dres je orginal koji sam dobio u znak sjećanja na Ivana, na utakmici A.I.K-a u Euroligi.
Početna cijena je 750 kuna, a aukcija traje do subote 16.05., do 24 sata.

Licitirati možete na ovome Facebook linku ovdje

AUTOR: HR-vjesnik