Tuča BBB-a i Torcide u Zagrebu, neki ležali na cesti. Uhićeno više od 30 huligana

U centru Zagreba došlo je do tučnjave Bad Blue Boysa i Torcide. 

Deseci navijača mlatili su se u Ulici Izidora Kršnjavog. Koristili su i palice i baklje. Na snimci se vidi da je jedan od huligana ostao ležati na cesti. Intervenirala je policija koja je opkolila huligane.

Policija je naknadno objavila da je uhićeno više od 30 huligana te da su neki ozlijeđeni i prevezeni u bolnicu.

Policija objavila nove detalje o sukobu, uhićeno više od 30 osoba

Policija je objavila nove detalje o današnjem sukobu navijača.

“Danas, desetak minuta iza 13 sati građani su dojavili da je u Ulici Izidora Kršnjavoga i u okolnoj zoni te ulice u tijeku sukob navijača.

Žurnim izlaskom na mjesto događaja policijski su službenici spriječili daljnju eskalaciju sukoba navijača u navedenoj ulici te u obližnjoj Pierottijevoj ulici. Naime, mogući žešći sukob navijača dviju navijačkih skupina spriječen je uhićenjem više od 30 osoba koje su privedene ili se privode u prostorije policije.

U sukobu je ozlijeđeno nekoliko navijača te im je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice i Kliničkom bolničkom centru Zagreb. Kriminalističko istraživanje zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela izazivanje nereda je u tijeku.”

U tijeku je istraga

Iz Policijske uprave zagrebačke za Hinu su potvrdili da policija utvrđuje okolnosti događaja, a prema videosnimkama objavljenima na društvenim mrežama, u sukobu navijača su korištene bengalke i palice nedaleko od stadiona u Kranjčevićevoj ulici, gdje se upravo održava utakmica.

Zagrebačka policija ranije je spriječila sukob Dinamovih i Hajdukovih navijača u Sigetu, oko 10 sati, kad su građani dojavili o okupljanju maskiranih osoba s bejzbolskim palicama u tamošnjem Parku mladenaca.

Policija privodi zadnje huligane

Nastavljaju se privođenja

Stigla je druga marica, nastavljaju se privođenja.

Autor : redakcija hr-vjesnik