TOMISLAV TOMAŠEVIĆ uvjerljivo je pobijedio u prvom krugu izbora u Zagrebu. Osvojio je preko 45 posto glasova. U drugom krugu je trenutno i Miroslav Škoro, koji ima jedan posto više glasova od Jelene Pavičić Vukičević. Tomašević: Pobijedit ćemo za 2 tjedna bez da smo prodali dušu. Građani su rekli ‘da’ promjeni.

Tomislav Tomašević, kandidat za gradonačelnika Zagreba platforme Možemo! obratio se javnosti iz Muzeja suvremene umjetnosti.

Tomislav Tomašević, kandidat za gradonačelnika Zagreba platforme Možemo! obratio se javnosti iz Muzeja suvremene umjetnosti.

Danas su građani Zagreba jasno rekli da grad ne pripada interesnoj kliki nego svima nama koji tu živimo. I zato je Zagreb naš. Od Sesveta od Podsuseda, od Brezovice do Podsljemena, ostavili smo srce na terenu. Hvala stotinama volontera koji su na kiši i na suncu stajali na štandovima i obilazili ovaj grad. Hvala svim Zagrepčanima i Zagrepčankama koji su nam dali danas glas i povjerenje – rekao je i čestitao svim kandidatkinjama i kandidatima u drugim gradovima. 

– Potrebno je još samo pola koraka da promijenimo model upravljanja gradom i razvijamo Zagreb u skladu sa standardima 21. stoljeća i uhvatimo korak s drugim europskim metropolama – rekao je. 

Poručio je kako imaju golemu prednost u drugom krugu, ali da nema opuštanja. 

 Pobijedit ćemo za dva tjedna bez da smo prodali dušu i bez da smo ikome ostali neko dužni kako bi imali otvorene ruke da provedemo promjene kako bi ovaj grad bio bolje mjesto života za sve. I zato, potreban je još jedan taj korak za promjenu za dva tjedna za promjenu koja se u ovom gradu već vidi. Pozivam sve građane da napravimo još taj jedan korak. Hvala vam svima i idemo zajedno po pobjedu! – rekao je Tomašević