Na sjednici Općinskog odbora SDP-a Drnje jednoglasno je prihvaćena kandidatura Tomislava Babića za Općinskog načelnika Općine Drnje.
Budem li dobio povjerenje zalagat ću se za projekte, na kojima se radi i koju su u visokom stupnju gotovosti. SDP je projekte predlagao u općinskom vijeću kao dio općinske većine i iste moramo nastaviti, te pripremati nove.

U politiku sam se upustio 2009 godine kada sam postao član stranke i aktivno sudjelujem na svim njenim projektima.

Želim biti načelnik koji će biti dostupan svima, baš kao i cijeli moj tim. Moj tim se još slaže, lista je pri kraju. Bit će to vrlo kvalitetna lista na kojoj će se naći ljudi poznati i priznati u javnom životu Drnja, koji iza sebe imaju rezultate u društvenoj, gospodarskoj i političkoj sferi života.

Program SDP-a i partnera za Općinu Drnje objavit ćemo kroz desetak dana, a on neće predstavljati prazna obećanja. To je program koji je kreiralo desetak ljudi.

Vjerujem da postoji dobra komunikacija s poduzetnicima i da Drnje ima prostora za bolje i više te da može postati prvi uz bok Koprivnici , koja je lider u Podravini rekao Babić.

Puna podrška kandidati Tomislavu Babiću za načelnika Općine Drnje dao je predsjednik ŽO SDP-a i kandidat za župana Koprivničko-križevačke županije Mladen Kešer koji je rekao kad postanem župan, županija će se ravnomjerno razvijati.
Jamčim vam da će Koprivničko-križevačka županija biti vodeća u povlačenju EU sredstva za društveni i privatni sektor, a to se odnosi i na Općinu Drnje i sve njene stanovnike, poručuje Kešer.