Izvor slike: Sport.ba

Messi neće vječno biti mlad, uskoro će navršiti 33 godine, dok Neymar sad ulazi u svoje najbolje igračke godine

Dogodit će se, samo je pitanje dana kad. Neymar očito nije zadovoljan u Parizu, a njegovo novo-staro odredište može biti samo – Barcelona.

Proteklog smo ljeta gledali pravu sapunicu u kojoj je Brazilac imao glavnu ulogu, a nove nastavke mogli bismo gledati jako brzo.

Naime, kako piše španjolski list Mundo Deportivo, Neymar je na velikoj prekretnici u svojoj karijeri. Neymar je, naime, u trećoj godini svog petogodišnjeg ugovora, a obično je ta treća godina ključna.

Da se ne lažemo, novac je bio glavni faktor njegovog prelaska u PSG, a sad mu i nije više toliko presudan.

Kako pišu novinari Munda, Neymar je trenutno na godišnjoj plaći od 50 milijuna eura, što od kluba, što od sponzora, ali u Barceloni ne bi mogao dobivati toliku lovu. Na Camp Nou-u mogli bi mu ponuditi ugovor od nešto više od 20 milijuna eura godišnje. Otprilike toliko zarađuje i Lionel Messi.

No Neymar bi navodno pristao na takav drastičan rez plaće. U Barceloni je ipak osvojio Ligu prvaka, a i sigurno će tamo dočekati vrijeme u kojem će biti prva violina momčadi. Messi neće vječno biti mlad, uskoro će navršiti 33 godine, dok Neymar sad ulazi u svoje najbolje igračke godine.

AUTOR: Net.hr