Izvor slike: Tportal

Na profilu legendarne umjetnice Tereze Kesovije uvijek su neke zanimljive objave. Sada je pokazala nekoliko fotografija s druženja s uspješnim poduzetnikom i inovatorom Matom Rimcem za kojeg ima samo riječi hvale, a Kesovija je po svemu sudeći isprobala i jedan od trkaćih Rimčevih automobila.

Tereza Kesovija voli biti u društvu mladih ljudi koji uživaju u njezinoj blizini jer je i sama mladog duha, uvijek zabavna.

‘Vrijedan, pametan i skroman (osim u znanju i poslovanju). Eto, tako bi opisala Matu Rimca. No, to je ono što uvijek rado ističem – sve uspješne i velike ljude koje sam sretala u svom životu, krasila je ista vrlina – jednostavnost’, piše pored fotografija pjevačke dive koja se družila s Matom Rimcem.

Izvor slike: Tportal (screenshot)

Nije poznato kad su i zbog koje prigodne nastale fotografije, a jednu sa zajedničkog susreta objavila je i Rimčeva djevojka, Katarina Lovrić na svom Instagram profilu. Očito su osjećaji oduševljenja obostrani jer je pored fotografije s pjevačicom lijepa ekonomistica napisala: ‘Neponovljiva i jedinstvena Tere. Koliko energije i života’.

Izvor slike: Tportal (screenshot)

AUTOR: Tportal