Izvor slike: NovaTV (screenshot); Tportal (screenshot) / Uređenje slike: HR-vjesnik

Nastup mlade talentirane Lu Jakelić u epizodi showa Tvoje lice zvuči poznato, koji je emitiran u nedjelju, prvi je na YouTube trendingu u Hrvatskoj. 

Lu Jakelić u izdanju mega popularne pjevačice Severine privukla je velik broj gledatelja koji su video na YouTubeu, od nedjelje do danas, pregledali više od 233.000 tisuća puta. 

Talentirana Lu u nastupu je prvo zapjevala Severininu baladu Dobrodošao u klub, a zatim energičnu pjesmu Tarapana te oduševila žiri i gledatelje.

Izvor videa: YouTube

Na fantastično izdanje Lu Jakelić osvrnula se i Severina. ”Dobrodošla u klub mala velika Lu, sinoć je i meni zvonio telefon. Onda su mi poslali snimku… Neizmjerno sam sretna jer sam jedino gledala sjaj u tvojim očima, osmijeh na licu i sve, sve točno. Da ne dužim, bila si savršena. I jako slatka, jako. Mislim da sam se zaljubila”, poručila joj je Severina na Instagramu.

Izvor slike: Instagram (screenshot)

Show Tvoje lice zvuči poznato ove nedjelje pratilo je više od 554 tisuće gledatelja, a emisija je ostvarila 38,4 posto udjela u gledanosti i bila najgledanija zabavna emisija dana.

AUTOR: HR-vjesnik