Revija HAK-a poslala je upit Ini u kojemu ih je zanimalo što ako netko natoči gorivo i tek nakon toga shvati da je zaboravio ili ostavio novčanik i novac kod kuće.

Foto : Screenshot

 Pitali su i koliko se često događa da netko napuni gorivo i pobjegne.

Ina poručuje da je kazna za bijeg veća od cijene natočenog goriva.

Njezin odgovor prenosimo u cijelosti.

“Zaboravljena kartica ili novac je neugodna situacija za svakog kupca.

Iako takve situacije nisu svakodnevne, INA kao kompanija vodi računa o svojim kupcima te u takvim situacijama nastoji kroz dijalog s kupcem pronaći obostrano zadovoljavajuće rješenje kako bi račun bio podmiren, a kupac imao što manje neugodnosti.

Isto tako, na Ininim maloprodajnim mjestima posebnu pažnju posvećujemo sigurnosti. Sustav videonadzora, uz ostale mjere tehničke i mehaničke zaštite, implementiran je na Ininim lokacijama s ciljem zaštite objekta, radnika i posjetitelja.

U slučaju bilo kakve kriminalne radnje ili potencijalne ugroze vrlo je lako utvrditi i brzo pokrenuti odgovarajuće postupke u suradnji s nadležnim institucijama te INA to i čini kada je to nužno.

Također, skrećemo pažnju kupcima da ne nasjedaju na dezinformacije koje se posljednjih mjeseci povremeno šire u javnosti, a u kojima se tvrdi da je moguće ne platiti utočeno gorivo, već samo manju kaznu za neplaćanje računa, jer takve tvrdnje nisu istinite”, kažu iz Ine, što sugerira da je kazna veća nego račun za gorivo.

Autor : redakcija hr-vjesnik