Izvor slike: Radar Online

Meghan Markle, 38-godišnja vojvotkinja od Sussexa te supruga princa Harryja, nikako da odmori od ispovijesti ljudi iz svoje prošlosti. Tako se osim njezina bivšeg supruga, bliže obitelji, a osobito oca, sada njezinu sliku trudi upropastiti i prijatelj njezina bivšeg dečka s kojim se viđala u srednjoj školi.

Glumac Nema Vand otkrio je kakva je Meghan bila u srednjoj školi. Ono što je rekao gostujući u podcastu Reality Life with Kate Casey neće joj se svidjeti, a otkrio je kako se često ‘znala igrati s muškim srcima’.

Izvor slike: Story

‘Išao sam u srednju školu za dječake, a jedna od naših sestrinskih škola bila je ona u koju je išla Meghan Markle. Odrastao sam s njom. Dugo smo bili prijatelji. Bila je godinu starija od mene. Meghan je bila nevjerojatna, žena među djevojkama. Svi su bili zaljubljeni u nju. Bila je slatka i vrlo ljubazna’, otkrio je glumac.

Prema Vandu, Meghan se odlično snalazila u muškom društvu. ‘Znala je što radi. Majstorski se igrala našim srcima. Jednom smo bili na zabavi, a ona mi je sjela u krilo. Nosevi su nam se dotaknuli. Za 16-godišnjaka to je emotivan trenutak. Rekla mi je na perzijskom: ‘Baš si lijep.’ Pitao sam je kako zna perzijski, a ona mi je rekla da ga je naučila za mene’, otkrio je glumac.

Vand je također istaknuo da se svi tako rado sjećaju svoje prošlosti s glumicom. Ispričao je i situaciju koju je doživio njegov prijatelj. ‘Moj prijatelj Gabe s kojim sam odrastao bio je u vezi s Meghan u srednjoj školi, rekao mi je da se udaljila od njega otkako je počela glumiti u seriji Suits. To je stvarno povrijedilo njegove osjećaje. Shvatio sam da je Gabe stvarno cijenio njeno prijateljstvo. Pa Meghan, ako čuješ ovo, javi mu se’, kazao je Vand.

AUTOR: Story