Iz godine u godinu kao da je sve teže osmisliti optimističnu čestitku u kojoj se svim silama ne bismo trudili suzdržati se od toga vas obaspemo nezadovoljstvom koje je iz godine u godinu sve veće i veće.

Foto :hr-vjesnik

U redu, bit ćemo iskreni, ne treba nam ovaj “kao” – teže je.

Ipak, unatoč svim negativnostima, to ne može i neće promijeniti činjenicu da vam redakcija portala HR-VJESNIKA najiskrenije želi sretnu i uspješnu nadolazeću godinu.

Iako se to ponekad ne čini tako, godinu iza nas obilježilo je i mnogo pozitivnih trenutaka koje ne smijemo zaboraviti. Posebno u trenucima kada trebamo napuniti bateriju optimizma i hrabro ući u novih 365 dana borbe. Želimo da imate dovoljno mentalne snage da nadjačate ono što nova godina donosi.

Trudite se ne biti cinični, pesimistični i zabrinuti jer koliko god jednostavno bilo popustiti pod pritiskom, silna negativna energija neće vam pomoći da se iz svega izvučete neokrznuti. Okružite se ljudima koje volite i koji isto to osjećaju prema vama, a torpedirajte sve one koji nisu u toj kategoriji.

Ako ste ovu čestitku pročitali u trenutku kad se pojavila (u ponoć) i sad sjedite pred računalom i brojite nam gramatičke pogreške – iskreno se nadamo da ćete što prije pronaći nešto bolje jer život je STVARNO prekratak za takve gluposti. S druge strane, ako vas ova čestitka pronađe mamurne, dok se oporavljate od najboljeg novogodišnjeg tuluma u životu – na dobrom ste putu.

Nije sve u parama, ali želimo da ih imate dovoljno. Nije sve u seksu, ali želimo da ga imate što više i da bude savršen. Budite zdravi, sretni, razboriti i jaki, a mi ćemo se truditi da i dalje ostanemo portal koji će u lošim, ali i dobrim trenucima biti mjesto na kojem ćete pronaći sve ono što vas zanima i što bi vas trebalo zanimati.

Budući da ovo nije boca vode s porukom, nećemo vas zamarati mudrim izrekama. Životne lekcije stvarajte sami. Naša poruka nije duboka, ali iskrena je. Putujte, eksperimentirajte, isprobavajte nove stvari, uživajte, volite i ševite se.

U nadi da će vas iduća naša čestitka dočekati u zemlji koja cijeni vaš rad i trud, dragi suputnici broda koji tone, želimo Vam sve najbolje u novoj 2022 godini.

Autor : Djeda Mraz