Izvor slike: 24sata.hr

Priču o ljubavi između Karačića i Dušice Andonovske još su prije nekoliko mjeseci objavili makedonski mediji, a Karačić je curu poveo u Mostar za božićne blagdane, kao i u Zagreb pred pripreme za Europsko prvenstvo.

Igor Karačić igrao je za makedonski Vardar u kojem je proveo sedam godina, a sad se preselio u Poljsku te igra za Kielce. Navodno bi se njegova izabranica Dušica također preselila u Poljsku kako bi bila potpora hrvatskom rukometašu u ostvarenju budućih sportskih uspjeha.

Igor na svom Instagram profilu ne objavljuje fotografije sa svojom djevojkom Dušicom Andonovskom, a njezin je profil zatvoren. U javnost su procurile neke od fotografija s njezina profila i vidi se kako Dušica često objavljuje fotografije na kojima nosi rukometni dres svojeg dečka. Navodno je manekenka s Igorom bila u Mostaru tijekom blagdana.

Karačić je medalju sa zadnje Lige prvaka dobio prošle sezone, a proglašen je najkorisnijim igračem Final Foura u Kölnu. Postao je prvi Hrvat kojem je to pošlo za rukom. Inače, dolazi iz sportske obitelji. Brat Ivan (34) također je rukometaš i nastupa za Bosnu i Hercegovinu. Drugi brat Goran (23) golman je u turskom drugoligašu Adanasporu i bivši je mladi reprezentativac BiH.