Socijaldemokratski kruh naš svagdašnji

Našoj redakciji obratio se urednik jednog nezavisnog portala sa zamolbom da prenesemo njegovo kratko obraćanje.

Naziv portala nećemo prenositi jer on u cijeloj priči nije ni bitan.

Priča se odnosi na aktualno i već dobro znano ponašanje pojedinih zastupnika u Hrvatskom saboru. Sve počinje kada se portalu obraćaju zastupnici sadašnjih Socijaldemokrata da im se pomogne u prenošenju i iznošenju njihovih vijesti i objava prema hrvatskoj javnosti.

U to vrijeme previranja u SDP-u izjave izbačenih članova i članica od strane predsjednika Peđe Grbina nisu zanimale hrvatske medije.

Tada je taj portal bio jedini izvor informacija od odbačenih drugova prema van.

Portal je bez ikakve materijalne koristi prenosio informacije sadašnjih Socijaldemokrata. Drugovi su obećali pomoći kada se malo promoviraju na račun poreznih obveznika na političkoj sceni.

No kao i sva dosadašnja iskustvo sa političkom elitom kada se urednik portala obratio za bilo kakvu pomoć drugovi su ga socijalno demokratski narodnim riječnikom odje..li.

Možemo tu istići i naivnost urednika sada već vjerojatno ne postojećeg portala u obećanja koja su mu davali pojedini zastupnici i zastupnice.

Prenosimo ovo da bi zapravo shvatili koliko je u socijaldemokratima socijalnog ili meni je moj džep najvažniji narod tko j..e.

Autor : redakcija hr-vjesnik