Izvor slike: Tportal

Dok u HDZ-ovci likuju jer im na ruku ide kriza vezana uz koronavirus, stranke koje su u osnutku pandemiju i mjere teško podnose, a novonastala situacija pa i uvjeti odražavaju se i na Miroslava Škoru, koji svoju stranku promovira isključivo putem društvenih mreža, jer za ostale akcije nema mogućnosti.

Da im je korona pomrsila planove, priznaju i Škorini suradnici, te dodaju da unatoč tome ne odustaju od politike.

”Prije svega treba znati da Škoro spada u rizičnu skupinu, on je imao operacije srca radi kojih mu u najmanju ruku do povlačenja epidemije nije preporučivo ići na velike skupove, a bez velikih skupova teško da možete razmišljati o nekoj strategiji za izbore, to nam je svakako najveća boljka”, priznaje za Dnevno.hr sugovornik blizak ovom bivšem predsjedničkom kandidatu.

Domovinski pokret za sada je tako osuđen samo na društvene mreže, i poneki javni nastup, no to sasvim sigurno neće biti dovoljno.

”Iako HDZ-ovci već sada likuju da su s koronom otpisali Škoru, mogli bi se jako iznenaditi, bazirani smo na sve izborne jedinice, posebno na Slavoniju, uvjereni smo da ćemo osvojiti solidan broj mandata, i da bez nas neće moči formirati vladu.”

U Škorinom timu naglašavaju da su i pregovori s potencijalnim partnerima s predsjedničkih izbora krenuli te će detalje istih uskoro prezentirati javnosti.

AUTOR: Dnevno.hr