Izvor slike: Zagreb.info

Tvrtke kojima je Severina Kojić (48) vlasnica ili suvlasnica nagomilale su više od 1,7 milijuna kuna dugova u 2019. godini.

Recimo, Severina je jedina osnivačica tvrtke DUK Production i osoba ovlaštena za zastupanje. Ova tvrtka je u 2019. uprihodila nešto više od 752.000 kuna. Međutim, godinu su završili u gubitku od 88.800 kuna, navodi se u servisu Poslovna Hrvatska.

Također, duguju dobavljačima čak 920.000 kuna. Ni druga tvrtka povezana sa Severinom nije završila godinu u plusu.

Glazbeni program d.o.o. uprihodio je 362.800 kuna, ali godinu su završili s gubitkom od 637.000 kuna. Uz to, tvrtka dobavljačima duguje 866.400 kuna. Osnivači, odnosno suvlasnici Glazbenog programa su Severina Kojić i Tomislav Petrović, koji ujedno obavlja dužnost direktora tvrtke.

Izvor slike: 24sata

Za Severininu treću tvrtku Dobrodošao u klub d.o.o. još nema podataka u Poslovnoj Hrvatskoj za 2019. godinu, ali na stranicama FINA-e se navodi kako su ukupno imali 3,23 mil. kn prihoda i 1,75 mil. kn rashoda. Kako navodi FINA dobit za to razdoblje iznosi 1,21 mil. kn.

Podsjetimo, to je tvrtka koja je dobila potporu za isplatu minimalnih plaća.

Njen PR menadžer nije bio dostupan da prokomentira nagomilane Severinine dugove.

Novi su to financijski problemi za pjevačicu. Podsjećamo, Severina Kojić morat će platiti novčanu kaznu u još neutvrđenom iznosu, svakako većem od nekoliko desetaka tisuća kuna, jer se oglušila o odluku Županijskog suda u Dubrovniku te nakon njihove zabrane na svojem Facebook i Instagram profilu objavila nekoliko “prigodnih” fotografija na kojima je sa sinom.

Koliko će točno Severina morati uplatiti u državni proračun odlučit će Općinski građanski sud u Zagrebu, u čijoj je predmet nadležnosti. Naime, dubrovački sud potvrdio je privremenu mjeru zagrebačkog suda iz srpnja prošle godine, prema kojoj se pjevačici na Facebooku i Instagramu zabranjuje objavljivati fotografije malodobnog sina, kojeg ima iz veze sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem (54).

Također, sud joj je naložio da u roku od osam dana od pravomoćnosti rješenja ukloni sve njegove fotografije s društvenih mreža. Sud je propisao i da će, u slučaju da se ogluši na ovu odluku, Severina morati platiti 5000 kuna novčane kazne, koja će se određivati u duplo većem iznosu svaki put kad ignorira zabranu.

Uza sve te financijske i sudske probleme, Severini ne ide ni na ljubavnom planu. Šuška se kako se posvađala sa suprugom Igorom Kojićem (32) i da se nisu vidjeli više od mjesec dana, kad je Severina napustila Beograd. U međuvremenu je uspjela zaratiti i s Igorovim roditeljima, Draganom i Oljom.

AUTOR: 24sata