Kandidat za župana Koprivničko-križevačke županije Mladen Kešer danas je predavanjem prikupljenih potpisa potvrdio vjeru u pobjedu dobra.Kešer je nakon predaje potpisa ispred zgrade Županijske skupštine u obraćanju javnosti rekao da želi stvoriti zajedništvo, a ne podjele na Prigorje i Podravinu.
Naglasio je kako je njegova misija provesti ravnomjerni razvoj županije. ”Županiju ću voditi u smjeru razvoja, a ne u smjeru stagnacije i neučinkovitosti. Socijalna politika je izgradnja staračkih domova u svim općinama. Pomoći ćemo svim siromašnima ljudima u obnovi kuća da žive kako i uistinu zaslužuju – s dostojanstvom.”
Dotakao se također zdravstva, školstva i poduzetništva. Između ostalog je kazao da želi vratiti koprivničku bolnicu iz dužničkog ropstva od preko 65 milijardi kuna, a u sve općinske zdravstvene ambulante želi vratiti doktore.

Slika: hr-vjesnik


Koprivnici će pomoći izgraditi obrtničke škole i učeničke domove, Križevcima dogradnju gimnazije, a sve škole će imati sportske dvorane. ”Iskrena želja mi je obnoviti škole, te poput naših sjevernih i južnih susjeda izgraditi učeničke domove.”
Nakon predaje potpisa budući župan je s Koprivničancima nastavio opušteno subotnje druženje.

Slika: hr-vjesnik
Slika: hr-vjesnik