Slika: hr-vjesnik

Snažan tim, čiji se članovi međusobno nadograđuju, ključ je uspjeha. Izuzetno je važno da takav tim čine ljudi iz različitih sektora te da se svojim znanjem i kompetencijama međusobno nadopunjuju. U cilju kreiranja tima koji može Koprivničko-križevačkoj županiji omogućiti bolju budućnost, SDP Koprivničko-križevačke županije uz Mladena Kešera, kandidata za župana, predstavlja Sandru Sinjeri kao kandidatkinju za zamjenicu župana.
Sandra Sinjeri članica je SDP od 1998. godine te je u predsjedništvu Gradske organizacije SDP-a i u predsjedništvu koprivničkog Foruma žena SDP-a. Bila je gradska vijećnica Grada Koprivnice i sudjelovala je u radu nekoliko odbora gradskog vijeća i županijske skupštine te bila predsjednica upravnih vijeća gradskih i županijskih ustanova.
Obnaša dužnost predsjednice Športskog kuglačkog kluba Koprivnica te je članica Nadzornog odbora Zajednice športskih udruga Grada Koprivnice.
U poslovnoj karijeri posebno se istaknula kao zamjenica ravnatelja, a kasnije i kao sanacijska upraviteljica OB „dr. Tomislav Bardek“ i to u razdoblju koje je nosilo velike promjene u radu i načinu poslovanja zdravstvenih ustanova. U to vrijeme, 2013. godine koprivnička je bolnica bila proglašena za najbolju bolnicu III. kategorije, 2014. godine dobila je od Hrvatskog društva za sigurnost pacijenata godišnju nagradu za doprinos unapređenju sigurnosti pacijenata koja se dodjeljuje jednoj zdravstvenoj ustanovi, a do 2015. godine znatno je smanjen dug bolnice, te su reorganizacijom rada smanjene liste čekanja, a sve to uz veliku podršku zaposlenika bolnice.
Sandra Sinjeri trenutno obavlja posao zamjenice direktora Koprivničkih voda, gdje aktivno radi na poslovima provedbe jednog od najvećih infrastrukturnih projekata u županiji koji je financiran sredstvima Europske unije.


– Žena sam koja prihvaća izazove i vjerujem da će doći do promjena zato što žitelji Koprivničko-križevačke županije to žele. Ono što je ključno, upravo je pitanje: Što Županija može učiniti za ljude? Želim županijsku upravu dostupnu građanima, Županiju koja će biti u interaktivnoj komunikacija s njima, koja je u suživotu sa svojim gradovima, općinama i stanovnicima. Moja slika županije je drugačija od aktualnih što, naravno, ne čudi jer smo različiti i gledamo drugačije na razvoj, uspjeh, ljude – poručila je Sandra Sinjeri, kandidatkinja za zamjenicu župana Koprivničko-križevačke županije.