Izvor slike: Index.hr (screenshot)

Gost emisije Nedjeljom u 2 bio je Nino Raspudić

Neke od tema emisije bile su predstojeći izbori, odnos snaga na političkoj sceni te njegov politički angažman. 

“Tjerali lisicu, istjerali vuka”, komentirao je Raspudić svoj dolazak umjesto Miroslava Škore te na samom početku emisije najavio kako ulazi u politiku. 

“Ulazim u arenu i istrčavam na teren”, potvrdio je Raspudić dodavši kako na izbore ide kao nezavisni kandidat na listi Mosta. Nosit će izbornu listu u jednoj od zagrebačkih jedinica, ali neće otkriti u kojoj. Rekao je da će biti na onoj zagrebačkoj listi u kojoj će biti na suparničkoj strani Gordan Jandroković, kako je poručio Stankoviću, “lovim Jandrokovića”.

Gostovanje Raspudića u emisiji Nu2 očekivano je izazvalo komentare. Posebno je u svom komentaru oštar bio Gordan Jandroković.

Glavni tajnik HDZ-a, osvrnuo se na to da se Raspudić već jednom ženio, te je prvu suprugu napustio upravo zbog Marije Selak s kojom je odnedavno u braku.

“Nisam gledao. Bio sam kod kćeri na ručku. Naime, imam troje djece… s istom ženom” aludirao je Jandroković.

Slično je reagirao i čelnik HSS-a Krešo Beljak, koji je na Twitteru također komentirao to što se Raspudić kao tradicionalist dvaput ženio, a drugi put i tajno jer nigdje nema slika ili objava s vjenčanja.

Stavili mu ružnu fotku gdje kuglu baca, umjesto da su stavili neku drugu, konzervativniju, u skladu s ideologijom koju zastupa.. s vjenčanja u crkvi, na primjer, poručio je Beljak na Twitteru.

Izvor slike: Twitter (screenshot)

AUTOR: HR-vjesnik