Raspudić: Plenković se znojio kao krme pred klanje. Ovo je dokaz da su gotovi

HDZ je jutros objavio video u kojem oporbene čelnike i Milanovića proziva zbog veza sa Rusima.

>> HDZ objavio video: Ovo su ruski igrači, jedan do drugog

Prvi je na to reagirao Nikola Grmoja.

“Kaže HDZ da muljam jer se pitam tko su ruski igrači. Ne pitam se, znam tko su! Financijski izvještaji HDZ-a pokazuju da je PPD posudio 7 milijuna kn HDZ-u, a izvještaj njihove Zaklade dokazuje da je Zaklada primila 2.6 milijuna kn od Oksane Dvinskij”, napisao je Grmoja

HDZ je jutros objavio video u kojem oporbene čelnike i Milanovića proziva zbog veza sa Rusima.

Prvi je na to reagirao Nikola Grmoja.

“Kaže HDZ da muljam jer se pitam tko su ruski igrači. Ne pitam se, znam tko su! Financijski izvještaji HDZ-a pokazuju da je PPD posudio 7 milijuna kn HDZ-u, a izvještaj njihove Zaklade dokazuje da je Zaklada primila 2.6 milijuna kn od Oksane Dvinskij”, napisao je Grmoja.

Onda se javio i prozvani Nino Raspudić.

“Javno priznajem da sam pod utjecajem Gogolja, Dostojevskog, Čehova i Harmsa, te opasne ruske četvorke. Plenković se neki dan na konferenciji znojio, što bi rekli u Hercegovini, k‘o krme pred klanje. Ova montaža pokazuje plitkoću HDZ-ovog jeftinog PR-a”, kazao je Raspudić.

“Ovakve dimne bombe kojima pokušavaju prekriti svoje afere i kriminal su konačan dokaz da su gotovi. Pumpaju priče oko Porfirija, Milić jedan dan najavljuje gradnju stadiona, a odmah sutra ga Ministarstvo demantira. Ako si protiv Plenkovića, ergo, onda si ruski igrač”, kaže Raspudić.

Autor : redakcija hr-vjesnik