Izvor slike: Slobodna Dalmacija (screenshot)

Vanessa Bryant napunila je jučer 38 godina, te je primila golemi broj čestitki s društvenih mreža. Udovica popularnog košarkaša Lakersa potom se i sama oglasila na Instagramu, a gdje je otkrila da je pronašla kuvertu s rođendanskom čestitkom i to od svoje ljubavi, pokojnog Kobea Bryanta, prenose Sportske novosti.

– Jučer sam pronašla omotnicu s oznakom: Ljubav mog života. Otvorila sam je na rođendan i to mi je dalo dodatnu snagu da gledam prema naprijed – napisala je Vanessa i nastavlja:

– Ironija je da me je Kobe nacrtao s anđelom, a napravio ga je od jedne moje fotografije. I da se to baš nalazi na omotnici. Nedostaješ mi ljubavi, baš kao i moja mala slatka Mamacita. Zahvalna sam što sam se probudila uz svoje tri slatke djevojčice. Voljela bih da smo svi zajedno.

Izvor slike: Instagram (screenshot)

Kobe, jedan od najvećih NBA košarkaša u povijesti, superzvijezda Lakersa, poginuo je 26. siječnja ove godine prilikom pada njegovog privatnog helikoptera u mjestu Calabasas, okolici Los Angelesa.

U nesreći je poginulo devet osoba, među kojima i njegova trinaestogodišnja kći Gianna. Helikopter se, zbog magle i loše vidljivosti, prednjim dijelom zabio u brdo.

AUTOR: Slobodna Dalmacija