Izvor slike: Haber.ba

Je li princ Harry hitno primljen u psihijatrijsku kliniku u Kaliforniji zbog post traumatskog stresnog poremećaja, poznatijeg i kao PTSP? Magazin Globe u novom broju tvrdi kako jest.

Suprug Meghan Markle navodno je doživio živčani slom, koji je posljedica stresa koji mu se nagomilao još od 1997., kada je njegova majka princeza Diana tragično poginula u prometnoj nesreći.

Stanje mu se pogoršavalo kroz godine, pogotovo nakon što je proveo 10 godina služeći u vojsci, a ‘kap koja je prelila čašu’ bila je odvajanje od kraljevske obitelji, vrlo težak potez koji je donio kako bi zaštitio suprugu Meghan od britanske javnosti i medija koji joj nisu bili naklonjeni. I sam je u jednom trenu priznao kako ne želi da se Meghan dogodi što se dogodilo njegovoj majci. No taj nesebični i muževni čin došao je s cijenom, koju sada izgleda plaća boravkom u psihijatrijskoj klinici.

Stariji član kraljevske obitelji koji je želio ostati anoniman pojasnio je što se događa sa 35-godišnjim princem koji se preselio s obitelji u Los Angeles, gdje još traju mjere karantene.

AUTOR: Story