Četiri mjeseca nakon što je u eksploziji peći na centralno grijanje poginula trudnica, život je izgubio i njen suprug Ante Boban.

Foto : Screenshot

Podsjetimo, tragedija se dogodila 26. veljače oko 10:30 kada je u kući u Prugovu buknuo požar. U kući su se tada nalazili Sanja Nešić Boban (31) i Ante (37), član kliških vatrogasaca. U požaru je kuća bila potpuno uništena.

2006. je bio osposobljen za zvanje vatrogasca

Sanja, koja je bila trudna šest mjeseci, preminula je od posljedica ozljeda u KBC-u Split osam dana nakon nesreće. Ante je jučer izgubio borbu sa životom u bolnici u Zagrebu. Par je imao i trogodišnjeg sina koji u vrijeme tragičnog događaja nije bio kod kuće. Za njega se sada brine obitelj.

“Velikom tugom javljamo da je preminuo naš dugogodišnji član Ante Boban. 2006 g. je osposobljen za zvanje vatrogasca i od tada aktivno sudjeluje u operativnom radu našeg društva. Ante, veliko ti hvala za tvoje prijateljstvo, doprinos i druželjubivost koju si nam dao. Ostat ćeš zauvijek u našim srcima. Počivao u miru Božjem”, navode Vatrogasci Klis na Facebooku.

Autor : redakcija hr-vjesnik