Izvor slike: Index.hr (screenshot)

Noćas je u dubrovačkoj općoj bolnici preminula majka 37-godišnjaka koji je 3. lipnja u kasnim večernjim satima pucao u nju i njenog supruga, svog oca.

Kako piše Dubrovniknet.hr, liječnici nisu polagali nadu da bi se 67-godišnja majka mogla izvući iz teškog zdravstvenog stanja, s teškom povredom glave i krvarenjem u mozgu.

Njen 37-godišnji sin je, nakon bijega, uhićen i priveden u policijske prostorije na ispitivanje. Očekuje se da bi danas mogao biti ispitan u državnom odvjetništvu.

Slučaj se, podsjetimo, dogodio u srijedu nešto prije ponoći. Pošto nakon dojave policija nije zatekla napadača, blokiran je velik dio Gruža.

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske jučer ujutro su priopćili kako je došlo do pucnjave u obiteljskoj kući kada je 37-godišnjak iz vatrenog oružja pucao u 68-godišnjaka i 67-godišnjakinju. Oni su zadobili teške tjelesne ozljede te su odmah prebačeni u bolnicu.

Tijekom noći sa srijede na četvrtak. Policija je okupirala veliki dio Gruža u potrazi za počiniteljem, a provjeravali su i kafiće prilikom potrage. Počinitelj je uhićen tijekom noći i trenutno se nalazi u prostorijama policije na kriminalističkoj obradi.

Policija ga je pronašla u drugom objektu, u kojem se skrivao.

Dubrovački vjesnik piše kako su ranjeni muškarac i žena vlasnici jedne turističke agencije.

Liječnik je otkrio kako je sin pucao majci u glavu.

”Žena je s prostrijelom glave, a muškarac ustrijeljen u vrat s ozljedom kralježne moždine. Žena je u dubokoj komi i tu prognoza nije baš najbolja, nije često da se netko oporavi nakon takve ozljede. Muškarac je pri svijesti, ali mu je oduzet donji ekstremitet”, otkrio je za Novu TV neurokirurg Velimir Lupert iz Opće bolnice Dubrovnik.

AUTOR: Index.hr