Izvor slike: Bljesak.info

Izvor slike: Bljesak.info

Predrag Fred Matić, SDP-ov zastupnik u Europskom parlamentu rekao je za N1 televiziju kako je Europska unija traljavo i nikako reagirala na pojavu koronavirusa.

Matić se osvrnuo na rad Nacionalnog stožera civilne zaštite i rad Vlade. – Nadam se  da građani neće nasjesti na činjenicu da je ministar Beroš izuzetak. HDZ nije ministar Beroš, u povijesti imamo dobrih primjera gdje dobri doktori nisu nikad postali dobri političari.

Treba znati da HDZ nije Beroš, HDZ su Kuščevići, Škaričići, Marići, Tolušići i to je HDZ. Ne mogu se oni sakriti iza jednog ministra koji samo dobro radi svoj posao. Hvala mu na tome, on je za to plaćen, to je njegova uloga i dužnost. Ne treba kovati nikoga u zvijezde.

Naš narod u kritičnim situacijama posebno voli imati Boga ili nekakvo uzvišenje prema kojem se okreće da će on promijeniti svijet. Ministri Beroš i Božinović samo rade svoj posao, zato su i plaćeni. Kad završi ova akcija neka nitko ne sumnja da bi neki drugi ljudi ili neka druga ekipa bolje ili gore radila ovaj posao.

Nemojte se zanositi. Prije 40 godina ovaj narod je vjerovao u Tita pa ga je poslije popljuvao, do desetak godina svi su vjerovali u Franju Tuđmana pa vidimo kako on prolazi u povijesnom revizionizmu. Ne daj Bože da se nešto loše dogodi s kontrolom ove pandemije pa će ministar Beroš i ekipa sa zvijezda brzo biti bačeni u blato, ali ne bi volio da se to dogodi – poručio je Matić.

AUTOR: HR-vjesnik