detosifikacija tijela

Flasteri će tijekom noći držati dio stopala natkrivenim te će tako doći do pojačanog znojenja, tvrdi stručnjakinja Harriet Ball

Detoksikacija je vrlo popularna u posljednje vrijeme među svima onima koji brinu os vom zdravlju. U potrazi za najboljim načinom detoksikacije, mnogi su posegnuli za flasterima koji se tijekom noći drže na stopalima. Mnogi su po raznim društvenim mrežama i forumima pisali kako su ti flasteri zaista djelotvorni i ujutro su potpuno crni i ljepljivi. Ipak, s ovom tematikom su se zabavili i neki stručnjaci koji su za Daily Mail otkrili koliko su ti flasteri doista pouzdani u službi detoksikacije organizma.

Flasteri će tijekom noći držati dio stopala natkrivenim te će tako doći do pojačanog znojenja, tvrdi stručnjakinja Harriet Ball i dodaje će se kroz znoj izlučiti mala količina toksina iz organizma, gotovo zanemariva u odnosu na razinu toksina koja ostaje u organizmu ali ukoliko ponovimo postupak više puta, može doći do znatnog poboljšanja našeg organizma.

POSEBNA PONUDA: Čitatelji hr-vjesnik.hr mogu flastere za detoksikaciju naručiti u vremenski ograničenoj ponudi (još samo 3 dana)!

Pažnja: Radi velikog medijskog zanimanja i raspitivanja, zalihe su ograničene. Požurite s narudžbom da si osigurate svoj Kinoki flastere za detoksikaciju na vrijeme!