MIROSLAV Škoro dao je ostavku i to je otkrilo velike probleme u stranci.

U prvom planu našla se Škorina sestra Vesna Vučemilović koja je otvoreno kritizirala brata. No sukobila se i s Marijom Radićem, političkim tajnikom stranke i jednoj od ključnih osoba Domovinskog pokreta.

Telegram je večeras objavio snimku, riječ je o glasovnoj poruci Igora Peternela koju je on očito poslao ljudima iz stranke.

Na snimci Peternel kaže da Vučemilović divlja.

“Gospodo, ne događa se apsolutno ništa. Mi imamo ostavku predsjednika kao što već znate, i imamo jasan Statut koji će to sve riješiti, imamo vrlo dobar klub zastupnika koji se pokazao u saboru da je uvijek na visini zadatka i imamo trenutno, nažalost, posve iracionalno divljanje gospođe Vučemilović”,

“Iracionalno divljanje Vučemilović”

Zatim nastavlja kako “iracionalno divljanje” Vesne Vučemilović “u jednu ruku možemo shvatiti kao emocionalne istupe, a u drugu ruku moramo ipak shvatiti da postoje granice da se ne može nikome prijetiti, da se ne može bez dozvole supotpisnika slati išta u medije, da je to vrlo ozbiljna pogreška”. Peternel potom eksplicitno govori da nikad u životu nije doživio da njegovo ime izađe u medijima na nekom dopisu, a da za to nije dao niti potpis niti privolu.

“Znači, nitko nije dao, nijedan od potpisnika nije dao privolu, dakle mi imamo situaciju da svi mi gledamo, a gospođa Vučemilović trenutno divlja. Divlja oko ničega”, govori Peternel. Potom pojašnjava da će Vučemilović idućega tjedna na Predsjedništvu “moći izraziti sve što joj je na duši”. Kaže i kako sukoba u DP-u zapravo nema. “Jer gospođa Vučemilović ratuje sa svima nama, a mi ne želimo ratovati s njom”, kaže Peternel.

“Radi kaos koji ja ne razumijem. Došao je poziv na Predsjedništvo, na što je ona poslala to svoje priopćenje. Sumanuto je to što se događa, u svojih 49 godina nisam se našao u ovakvoj situaciji”, rekao je Peternel kratko za Telegram.

Izvor: Index.hr, Telegram

Autor: redakcija hr-vjesnik