ANDREJ PLENKOVIĆ na Facebooku je čestitao tenisačima Mati Paviću i Nikoli Mektiću na osvajanju Wimbledona u parovima, no Hrvatima njegova čestitka baš i nije sjela.

“Čestitam našim tenisačima Mati Paviću i Nikoli Mektiću na osvajanju Wimbledon u parovima i najvećem uspjehu u karijeri! je ponosna na vas!” napisao je Plenković uz snimku s Wimbledona pa označio Hrvatski teniski savez.

Brzo su osvanuli komentari koji vrlo vjerojatno nisu Plenkoviću po volji.

“Nemaš ti s ovim uspjesima ništa, zato ne guraj se u tuđi znoj i trud. Isto je s Matom Rimcem. Tvoj vrh je štipanje onog pijanog komesara za stražnjicu”, “Ne trebate im vi čestitati, jer koliko ja znam djeca od prve sekunde svaki sport u koji krenu u školi debelo plaćaju. Ako kasnije nastavljaju sa sportom isto tako debelo sve plaćaju, od opreme, putovanja i tako… I na kraju imaju vas da se ponosite njihovim rezultatima pod zastavom Hrvatske…”,  “Hvala priceniče što ste nam opet omogućili da dečke gledamo na nacionalnoj televiziji, barem znamo zašto plaćamo… HVALA”, “Ma kome ti to? Niste se udostojili osigurati prijenos, a sad bi se kitili tuđim perjem. Dečkima sve čestitke, a obezglavljenom HRT-u maline. Nećemo plaćati pretplatu ako nema prijenosa ovakvih događaja”, “Bolje da si čestitao građanima što trpe vas, korupciju, pljačku i nepravdu, a vi ste glavni i odgovorni HDZ banditosi”, samo su neki od komentara.

Za Pavića i Mektića ovo je osma zajednička titula i prvi Grand Slam naslov.

Autor: M.M.