Izvor slike: Šibenik IN

Mirela Priselac Remi, pjevačica grupe Elemental bila je gošća RockLive podcasta u kojem je govorila o brojnim temama, ali mnogima je zapao za oko njen osvrt na Miroslava Škoru s kojim je Remi bila članica žirija showa “Zvijezde pjevaju”. Dok se show lani prikazivao na HRT-u Remi je izjavila kako ju je Škoro osvojio humorom, a sada je priznala kako takvo što ne bi izjavila da je kontekst u kojem su se upoznali i družili bio drugačiji. Sada Škoru smatra seronjom.

“Mi smo se upoznali u kontekstu zabavne glazbene emisije na HRT-u gdje je on nastupao kao glazbenik. Upoznala sam ga kroz tu prizmu i politika se tu nije spominjala, kao muzičara sam ga doživjela kao normalnog lika, inteligentan je, brz oštar, brzo kuži. I to sve stoji i zbog toga je on i dosta opasan kao političar jer je iznimno inteligentan ali njegov sustav vrijednosti je suprotan od mog”, izjavila je Remi.

“Taj čovjek, kad sam ga upoznala, ja sam bila spremna zaboraviti njegov dugogodišnji staž u HDZ-u, jer ljudi smo, radimo sad u potpuno drugoj emisiji i ne želim zbrajati grijehe iz prošlosti. To je bila jedna moja velika škola i pogreška što sam uspjela nasjesti na neke stvari”, govori Remi i nastavlja s pojašnjenjem zašto smatra da se prevarila u procjeni Miroslava Škore.

“Bitan je kontekst u kojem smo se mi družili nisam s njim pričala što bi on radio u zemlji. Možda sam nepromišljeno dala izjavu o njemu i to je bila moja velika škola i htjela sam mu dati šansu, nećemo biti seronje, no ispostavilo se da je on seronja”, rekla je Remi.

AUTOR: Dnevno.hr