Karmen K.
Pop crush

Pjevačica Selena Gomez je bila gost u showu koji je njezina kolegica Miley Cyrus pokrenula na svom Instagramu, a otkrila je kako joj je dijagnosticiran bipolarni poremećaj.
27-godišnja pjevačica je istaknula kako je zahvalna što je napokon otkrila uzrok boli nakon toliko dugo godina. Dok je u samoizolaciji pokušava saznati što više može o tom poremećaju.

“Nedavno sam bila u jednoj od najboljih menatlnih bolnica u SAD-u, bolnici McClean, gdje sam shvatila da patim od bipolarnog poremećaja”, rekla je Gomez. Ističe kako je u isto vrijeme osjetila olakšanje i paniku kada je otkrila dijagnozu.
Pjevačica koja je od rane mladosti na sceni kaže kako je godinama patila od depresije i napadaja panike. “Što više znam o svom poremećaju, manje će me biti strah”, zaključila je Selena.

Početkom ove godine pjevačica je otkrila kako je bila žrtva emocionalnog nasilja dok je bila u vezi s Justinom Bieberom. Selena Gomez i Justin Bieber bili su par s prekidima između 2011. i 2018. godine. Odmah nakon njihova prekida Bieber je objavio vezu s Hailey Baldwin, s kojom je danas u braku. Popularni pjevač u intervjuima je pričao o svojoj prošlosti na koju nije ponosan, o ovisnosti, nasilju u vezama te nepoštivanju žena.