Izvor slike: Gloria.hr (screenshot)

Pjevačica Jelena Rozga i manekenka i dizajnerica Lidija Lešić nisu mogle propustiti otvorenje nove trgovine dizajnerice Diane Viljevac. Upravo su se njih tri najviše i istaknule svojim elegantnim kombinacijama, a jedna od njih ipak se odlučila za ležerniju varijantu.

Nakon 10 godina stvaranja, domaća dizajnerica Diana Viljevac svečano je otvorila trgovinu u Dežmanovom prolazu, a otvorenje nisu propustile ni brojne poznate dame koje su došle razgledati prostor svoje nove omiljene modne oaze, prenosi Gloria.

Viljevac je ljubav prema umjetnosti i kreiranju prenijela i u novootvoreni prostor u kojemu dominiraju nježni, topli tonovi i umirujuće drvene linije koje su pak kontrastno “razbijene” industrijskim elementima i crnim detaljima.

Satensku kreaciju predivne ružičasto-ljubičaste boje s puf rukavima i detaljem koji visi kombinirala je sa salonkama neutralne boje.

Izvor slike: Gloria.hr

Još jedna od dama koja se uvijek trudi izgledati elegantno, a često, osim dok je na pozornici, bira jednostavne linije i komade, jest pjevačica Jelena Rozga koja je na otvaranje trgovine stigla u crno-bijeloj kombinaciji koja odgovara svakoj prigodi. Uska midi haljina s naglašenim ramenima zaista je jednostavna, no Jelena ju je “podigla” kontrastnim cipelama u špic i bijelom Gucci torbicom.

Izvor slike: Gloria.hr

Influencerica, manekenka i dizajnerica Lidija Lešić ovoga puta je haljinu zamijenila plišanim crnim odijelom i bluzom s velikim ovratnikom s čipkom, detaljem koji se ponovno vratio na modni vrh.

Izvor slike: Gloria.hr

Butik Diane Viljevac, u kojemu su se poznate dame okupilr, prostire se na dvije etaže. Na gornjoj dominira efektan pult naglašen neobičnim visećim svjetlima koja pružaju toplinu prostoru te je u potpunosti otvoren prema živopisnoj zagrebačkoj ulici. Prostranim izlogom, uređenim s pomno biranim detaljima, daje uvid u dio modnog svijeta koji krije novootvoreni dućan.

Donja etaža skriva pregršt ugradbenih ormara s otvorenim policama koje nenametljivo nude modne dodatke iz prethodnih kolekcija brenda Viljevac. Prostor koji krije dvije kabine dodatno je otvoren zrcalima i pruža komociju i intimu klijenticama koje požele odvojiti svoje vrijeme za isprobavanje najnovijih kreacija Diane Viljevac.