Marijo Popović, bivši povjerenik splitskog HSP-a i kandidat za gradonačelnika Splita na posljednjim izborima, sinoć je dva sata prije ponoći prouzročio prometnu nezgodu u Tršćanskoj ulici kod kućnog broja 5.

Foto : hr-vjesnik

Popović je vozio pod utjecajem alkohola, izmjereno mu je više od 2 promila te je u jednom trenutku izgubio nadzor i udario najprije u parkiranu Mazdu pa kontejner i na koncu u parkirani Renault, piše Dalmatinski portal.

Nije zadržan na obradi

U policiji kažu da Popović nije zadržan na obradi te da će protiv njega biti podneseni odgovarajući optužni prijedlozi zbog udaranja u tuđe automobile i vožnje u pijanom stanju.

Popović jutros ne odgovara na pozive.

Svjedok: Pitao je znamo li mi tko je on

Dva očevica su za Slobodnu Dalmaciju prepričala što se dogodilo.

“Bilo je puno djece, puna ulica ljudi, neki su u blizini gradelavali kada su čuli lomljavu i udaranje. Nastao je show program. Ej, čovjek je vuka’ kontejner. Iz auta nije izišao sam, nego su ga ljudi izvukli i još je pita’ ljude: ‘Znate li vi tko sam ja?’ Strašno! Napravio je ljudima štetu, isprepadao djecu, sje*** nam doček Nove godine i još nas pita znamo li mi tko je on”, rekao je jedan od svjedoka.

Autor : M.M.