Do kuda ide ljudska glupost ???

ULTRAKATOLIČKA udruga Vigilare, na čijem je čelu John Vice Batarelo, objavila je fascinantnu sliku na svom Facebook profilu.

Slika: FaH/Vigilare

Konzervativna katolička udruga Vigilare, i njihov čuveni šef John Vice Batarelo, posljednjom objavom na Facebooku nekako su nadmašili sami sebe. I sve druge konzervativce koji u drugom krugu pokušavaju pomoći Škori.

John Vice Batarelo šef Konzervativne katoličke udruge Vigilare izjavljuje:” Zagreb, pod okupacijom Možemovaca krenuti će otvori lov i ubojstvo na nerođene, i to sve s našim novcem. Krvav novac. Termin “ženska reproduktivna prava” je fancy riječ za abortus to jest ubojstvo do trenutka rođenja nerođenog dijeteta.“Ženska reproduktivna prava su nam izuzetno važna i činjenica je da je u Hrvatskoj smanjen pristup tom pravu na način da pobačaj nije besplatan, a onda i dodatno kroz priziv savjesti… “ JL, 18.5.21. Danijela Dolenec, kandidatkinja stranke Možemo! za zamjenicu gradonačelnika Zagreba”

U sklopu svoje velike borbe protiv platforme Možemo! objavili su sljedeće: kovanicu od jedne kune, kao fol poprskanu krvlju i s otrgnutom dječjom ručicom.

Uz gnjusnu sliku napisali su sljedeće: “Muzemo! i vašim novcem komadamo djecu”.

Cijelu stvar su zaokružili bojama i fontom koje inače koriste Možemo!.

Objava se, naravno, odnosi na liberalne politike Tomaševićeve stranke koja, između ostalog, zastupa pravo žene na pobačaj.

Građanke i građani grada Zagreba ovo je još jedan od razloga da izažete na izbore 30.svibnja i glasom za MOŽEMO stanete ovakvim idiotizmima na kraj. Na Vama je …