Izvor slike: HR-vjesnik

Brigita Vuco, 21-godišnja kći poznatog Siniše Vuce, krenula je očevim stopama. Najavljuje kako će donijeti moderne zvukove na hrvatsku scenu. Glazbeni uzor joj je Lana Del Rey.

“Došla sam u studio i prvi put otpjevala melodiju na svoj tekst kako bih ga mogla uglazbiti. Svima se svidjelo kako zvuči demo verzija i mislim da sam nakon toga probudila pjevačicu u sebi”, govori Brigita.

Njezina prva pjesma još nije gotova, no mlada pjevačica radi na tome.

“Ne bih žurila jer želim da sve bude savršeno. Ne želim ništa ni prognozirati s obzirom na to da nisam ni planirala glazbenu karijeru pa se dogodila. Na dobrom sam putu da mi se ovo jako dopadne”, dodala je.

Komentirala je i upletenost oca u svoje probijanje na hrvatsku glazbenu scenu.

“Otac nije znao niti što se događa niti da sam bila u studiju. Ma nije bio upućen u ništa. Kad je čuo pjesmu, odmah me podržao, ali se nije miješao. Svjesni smo oboje kako se našli glazbeni pravci značajno razlikuju. I ne mogu vam opisati koliko sam zahvalna što me pustio da pronađem sebe i svoj put u svijetu glazbe”, objašnjava Brigita.

Izvor slike: Facebook

Bitno joj je da ima podršku obitelji i prijatelja, ali i svog partnera koji je u svemu podržava.

“Moj čovjek je pun podrške i razumijevanja kad je moja karijera u pitanju pa mi takav stav znatno olakšava sve ovo”, hvali se dobrim ljubavnim životom.

Dok gradi karijeru, na prvom joj je mjestu ipak kći.

“Trenutačno sam maksimalno posvećena majčinstvu i većinu dana provodim s kćeri. No uvijek uspijem organizirati vrijeme pa se stigne otići i na kavu s prijateljima, a ne pate ni poslovni planovi”, zaključuje za 24sata.

Izvor slike: Večernji.hr (screenshot)

AUTOR: Dnevno.hr