Izvor slike: Instagram (screenshot)

Kraljica minijaturnih kupaćih kostima, britanski model i Instagram senzacija, 25-godišnja Demi Rose uživa u toplim zrakama sunca na Maldivima potičući zavist svojih sugrađana koji se smrzavaju u vječito kišovitom Londonu.

– Polako se navikavam na otočki život – napisala je Demi pozirajući u majušnom bikiniju s animalnim printom zauzevši stratešku pozu (nogu ispred noge, dok stoji na prstima) kako bi se doimala višljom, a njene noge dužima.

Izvor slike: Instagram

Svih 15 milijuna njezinih Instagram pratitelja posljednjih dana uživa u objavama s luksuznog odmora influencerice Demi Rose koja je slavnom postala isključivo na temelju svog seksepilnog izgleda, a u svijet šoubiznisa pogurala ju je činjenica da je bivša djevojka repera Tyge, bivšeg dečka slavne Kyle Jenner.

Izvor slike: Instagram

– Raj je stanje duha! Ima vas 15 milijuna. Oduševljena sam. Nikada ne bih mogla niti pomisliti kada sam kretala s Instagramom i počela se baviti modelingom s 18 godina da ću imati tako nevjerojatnu bazu obožavatelja kao što imam sada. Sve vas cijenim i volim. Zahvalna sam na vašoj podršci – napisala je presretna Demi počastivši pratitelje fotografijama u crnom čipkanom bodiju dok se iza nje nazire beskrajni ocean.

– Ti si naš anđeo – samo je jedan od komentara oduševljenih fanova.

Izvor slike: Instagram
Izvor slike: Instagram

AUTOR: HR-vjesnik