Izvor slike: Net.hr

Josip Radeljak Dikan na svom je Facebook profilu oštro komentirao događaje koji su ga zadesili zbog kupnje stana na Cvjetnom trgu te je najavio kako će odseliti iz Hrvatske nazvavši je “septičkom jamom od zemlje”.

“Ja odustajem od ovakve Hrvatske i ne želim više sudjelovati u nijednom obliku života u ovoj komunizmom opustošenoj i samo još divljaštvom obdarenoj balkanskoj zemlji !”, napisao je Radeljak.

Njegovu objavu prenosi portal Dnevno.hr u cijelosti:

“Došao je dan da se pozdravimo dragi fb prijatelji !

Ja odustajem od ovakve Hrvatske i ne želim više sudjelovati u nijednom obliku života u ovoj komunizmom opustošenoj i samo još divljaštvom obdarenoj balkanskoj zemlji !

Jutros sam napokon poslije duge i neuspješne borbe sa hrvatskim četnicima, doživio i zadnju potvrdu mojoj odluci, da se i opet odselim iz ove septičke jame od zemlje !

Sa par stotina škuda danas u Hr. možete iznajmiti majmunolike, obrijane ovlaštene ubojice, da Vas bez ikakve zakonitosti fizički napadnu, tuku i izbace iz Vaše vlastite kuće, a možda i ubiju, ako im se eto prohtije !?

Kupio sam za svoju djecu stan na Cvjetnom trgu, da poslije mene mogu sigurnije živjeti ako ostanu u ovoj komunizmom uništenoj oronuloj zemlji, ali silnici istočne variante “domoljubi” Porfirije i SPC popovi, koji su u ovoj zemlji zajednički još moćniji sa notornim UDBAom i KOSom, ne daju mi već desetak godina posjed mojeg od njih kupljenog dijela stana!

Pravosuđe, kojim udbaši također dijelom upravljaju, zajedno sa petom kolonom, sporo je i pristrano ! – pa se na njihove odluke čeka desecima godina, sve dok ti u stvari život ne prođe !?

A tek jadna nam milicija, kojoj bi građanski trebalo kao vjerovati, – došla je na moj poziv nekoliko desetaka puta, ali svaki put jadno i nemoćno “sliježe ramenima” kada shvati da se radi o troprstim Pupavćevim silnicima !

Jutros su tako, kao zadnja kap u prepunoj čaši, došla na moj poziv u pomoć dva mlada policajca, i jedan od njih Hrvat, odmah mi je na vratima na uho šapnuo, da je onaj drugi s njime “srbin” – Saša !?? te da se pazim i budem oprezan??

Znači znao je, ono što mi svi, 30 godinama poslije pobijeđenog krvavog Domovinskog rata sa VelikoSrbima znamo …!? Napad SPC plaćenika iz podzemlja – ubojicama zaštitarima se je završio jadno “po hrvatski”, kao što se zorno vidi na predloženim slikama i snimkama!

Bez obzira na zabranjen kontakt zbog koronavirusa, uniformirane ubice neke “VIRTUS zaštite“, fizički su me već drugi put napale i udarale na mojim kućnim vratima, dok je neki drugi četnički neandertalac sjekirom i batom marljivo cjepao moja kućna vrata (sve vidljivo), dok je za to vrijeme obrijane nasilnike i ubojice nasa Hr. milicija (po nalogu nekog “šefa” iz stanice) čuvala valjda od mene kao žrtve, da se ne bi slučajno branio !?

Da nije pretužno bilo bi smiješno!

Eto zato sam odlučio vrlo brzo (samo dok sve ne rasprodam), otići iz ove kukavičke, velikoSrpske provincije, i još komunizmom naših Vladara potpuno razvaljene!

Prijatelju Plenkoviću, Milanoviću, Porfirije i Pupavće – ostavljam Vam moj mali voljeni dio ove ruševine od Hrvatske, na daljnju milost i nemilost, tako da bude baš onako jadna kakvu vi od njenog nastanka želite!

A Vama prijatelji fbooka

Bilo mi je zadovoljstvo pisati se s Vama i želim Vam sreću, a ja odoh ubrzo opet sa onih 4.5 milijuna komunističkim terorom protjeranih, mrskih im Hrvata dijasporaca, gdje sam već jednom od ove iste Yu – UDBAe biježeći, živio 35 godina !

Zbogom prijatelji s fb i kada na Vlast možda dođu jednom Hrvati, valjda se opet i vidimo!!”

AUTOR: Dnevno.hr