O nama

HR-VJESNIK je digital-only izdavač u Hrvatskoj, s brojnim korisnicima na mjesečnoj razini, fokusiranim na produkciju digitalnog sadržaja te objava i objektivnih osvrta na političko-društvena događanja u regijama Hrvatske. To je napredan i progresivan portal nove generacije, za ljude koje zanima kako će život u Hrvatskoj izgledati za 50 godina. Medij prati autentične istraživačke priče i reportaže te komentira društveno-politička zbivanja i pogled iza kulise.

Politika 

Portal se bavi praćenjem politike pošto je ista kolektivna i javna djelatnost, usmjerena rješavanju problema te izvršenju odluka koje su bitne za napredak države, a i jedinica lokalne uprave (samouprave). Riječ politika potječe iz više grčkih riječi: polis; politeikos te politeia. S obzirom na sadržaj, obuhvat i stupanj organiziranosti razlikujemo opću i posebnu politiku o kojoj portal govori.

Sport

Nastojat ćemo biti u toku i redovito pratiti sportaše, ekipne i pojedinačne sportske discipline, s najrelevantnijim autorskim komentarima, dubinskim taktičkim analizama, razgovorima, statistikama, reportažama i istraživanjima kakvima se nitko drugi ne bavi.

Show business  

S poslovne strane (uključujući menadžere, agente, producente i distributere), radimo kreativne elemente te pratimo i analiziramo “društvenu kremu” (uključujući umjetnike, izvođače, pisce, glazbenike i tehničare). U modernoj industriji zabave povezujemo se i s velikom modnom industrijom (stvaramo trend i modu) te stječemo prava intelektualnog vlasništva iz uloženih istraživanja u zabavni posao. Industrija zabave ili šoubiznis je naziv pod kojim se podrazumijevaju sve profesionalne, odnosno komercijalne aktivnosti pružanja usluga zabave. Pojam ima široko značenje, iako su se pod njime originalno podrazumijevali određeni oblici scenske umjetnosti i praćenja celebrity zvijezda.

Gospodarstvo

Portal HR-Vjesnik namijenjen je promociji hrvatskih i međunarodnih gospodarsko-poduzetničkih investicija, razvoja, proizvodnje i investicija u zelenom gospodarstvu. Osim promocije međunarodnih gospodarskih događaja, portal će se prvenstveno baviti promocijom domaćih projekata zelenog gospodarstva, posebno onih projekata za koje se potražuju investicije. Dostupnost ovoga portala pokazat će kako domaća mala, srednja i velika poduzeća aktivno rade na razvoju usluga, proizvoda i tehnologija u području zelenog gospodarstva te time pridonose svojoj konkurentnosti, ali i konkurentnosti hrvatskog gospodarstva u cijelosti.

HR-Vjesnik prati politiku, sport, kulturu, gospodarstvo, show business, društvene zanimljivosti te se bavi istraživačkim radom i detaljnom analizom društveno-političkih zbivanja.

Dostupno na Hrvatskom jeziku.