Nezapamćen skandal na srpskoj svadbi: ‘Kada je mladoženja otvorio vrata sobe, imao je što i vidjeti…’

Foto : Screenshot

U srpskom gradu Čačku su se godinama prepričavali neobični događaji, od toga kako je mlada sa svadbe pobjegla s bubnjarem iz benda koji je zabavljao goste, do toga da je grom udario u restoran gde je bilo slavlje i rastjerao svatove.

Ljut mladoženja

Događaj koji će ostati zapamćen i koji se može svrstati u rubriku „Za ne povjerovati“ je bio taj kada je mladoženja na vlastitoj svadbi zatekao svoju ženu i vjenčanog kuma u veoma prisnom odnosu.

Foto : Screenshot

Uznemireni mladoženja se nakon toga obratio gostima u jednom od čačanskih ugostiteljskih objekata: “Poštovani gosti, molim vas, uzmite natrag vaše poklone i idite svojim kućama jer je mlada pobjegla sa svadbe i to s kumom, koji nas je upravo vjenčao!”

Foto : Screenshot

Nestala mladenka

Jedan od gostiju s te svadbe je ispričao: “Svadba je tekla po planu. Završilo je vjenčanje. Mlada je otišla u svoju sobu kako bi se presvukla. S obzirom na to da je nije bilo dugo, mladoženja ju je otišao potražiti. Kada je otvorio vrata sobe, imao je što i vidjeti. Njegov kum je ležao s njegovom ženom na krevetu. Bili su, u najmanju ruku rečeno, veoma prisni.”

Foto : Screenshot

Odluka mladoženje

Zatim je osoba koja je prisustvovala tom vjenčanju dodala: “Mladoženja je, potom, njih dvoje izbacio iz restorana, a onda se obratio gostima svatova i zamolio ih da odu svojim kućama. Tako se slavlje završilo. Nesretni domaćini morali su, ipak, platiti sve troškove u restoranu, iako večera nije bila niti poslužena.”

Foto : Screenshot

U čudu i bez riječi su gosti otišli i ostavili ovog Čačanina da tuguje za svojom životnom izabranicom, prenosi Kurir.

Autor : M.M.