Natalija Prica, nekadašnja bliska suradnica pokojnog gradonačelnika Zagreba Milana Bandića, podnijela je neopozivu ostavku na funkciju članice Upravnog vijeća zagrebačke Specijalne bolnice za plućne bolesti.

Foto: hr-vjesnik

“Dužnosti člana Upravnog vijeća Specijalne bolnice za plućne bolesti, Zagreb, Rockefellerova 3, razrješuje se dr. sc. Natalija Prica, dr. med. dent.”, stoji u odluci od 16. rujna koju potpisuje zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević.

U obrazloženju odluke o razrješenju navodi se da je Prica podnijela neopozivu ostavku na funkciju članice Upravnog vijeća bolnice.

Ostavke podnio i Gzim Redžepi

Neopozivu ostavku na mjesto predsjednika Upravnog vijeća KB Sveti duh, ali i predsjednika Doma zdravlja Zagreb – Centar, podnio je dr. Gzim Redžepi, još jedan blizak Bandićev suradnik.

Hitna po Bandića došla u zgradu u kojoj živi Prica

Podsjetimo, u noći u kojoj je umro Milan Bandić hitna pomoć pozvana je na adresu na kojoj živi Natalija Prica.

Iako su Bandićevi prijatelji Sergije Ivanović i doktor Gzim Redžepi tvrdili da je Bandiću pozlilo u zgradi Sergija Ivanovića, koja se nalazi u istom naselju, zagrebačkom Vrhovcu, Indexu je neslužbeno potvrđeno da je hitna po Bandića došla u zgradu u kojoj živi Prica. Ta je zgrada oko pet minuta hoda udaljena od one Sergija Ivanovića.

>> Index doznaje: Hitna je po Bandića došla u zgradu u kojoj živi Natalija Prica

DORH je još u ožujku potvrdio da istražuje okolnosti smrti Milana Bandića.

Autor: M.M.